28 juni 2013 Dé grote dag van Kelly en Niels…. #trouwen


28 juni j.l. was het dé grote dag voor Kelly en Niels: zij traden in het huwelijk.

Op deze bijzondere dag waren ze eigenlijk met zijn drietjes: Kelly is in verwachting van hun eerste kindje. Dat maakt het extra bijzonder als je elkaar het Ja-woord geeft, niet?

Kelly was dan ook best een beetje zenuwachtig, maar laten we eerlijk wezen: welke bruid is dat nu niet 😉 Niels was een stoere man: nee, hij had er geen last van. Ik zeg nog: wacht maar tot je Kelly ziet! Natuurlijk ging hij voor gaas toen hij haar zag… zo lief. …

Met zijn drieën vertrokken we naar de tuin van Atelier de Werkplaats in Didam. Wat een enorm mooie locatie is dat! Tevens bood het de gelegenheid om bij slecht weer naar binnen uit te wijken. Nou, om eerlijk te zijn viel de regen s’ochtends met bakken uit de lucht, maar de weergoden waren ons goed gezind. Precies op het moment dat we de foto’s in de tuin wilden gaan maken was het droog. Kwam dát even goed uit!

Nét toen we klaar waren, moesten we toch nog even naar binnen vluchten. Dat leverde ook nog wat mooie beelden op 😉 Helemaal niet erg dus!

Snel vertrokken we weer naar huis, want de tijd begon toch wel te dringen. De gasten waren inmiddels gearriveerd en zo konden we op tijd vertrekken naar het gemeentehuis van Didam.

Na de huwelijksvoltrekking werd het nummer: You’re having my baby van Paul Anka gedraaid. Dat hakte er zelfs bij mij aardig in! Zo mooi…

Onder een bellenblaasregen kwamen ze als man en vrouw het gemeentehuis uit. Op naar de zaal in Zeddam.

De taart werd aangesneden en natuurlijk gaven ze elkaar traditioneel de eerste hap.

Als verrassing kwamen de vendeliers van St. Martinus Greffelkamp, waar Niels zelf lid van is, een vendelhulde brengen aan het bruidspaar. Onder de klanken van Rauschende Birken stond ik opnieuw met kippenvel. Als je, zoals ik, grootgebracht bent met deze traditie, dan blijft het een bijzonder iets, zo’n hulde, die ontvang je niet heel vaak in je leven!

Al met al was het een prachtige dag, die ik mocht meebeleven!

Niels en Kelly, nogmaals veel geluk samen!

Gr. Gaab

PBG130812NK PBG130812NK1 PBG130812NK2 PBG130812NK3 PBG130812NK4 PBG130812NK5 PBG130812NK6

 

 


Comments (10)

 1. Kelly

  Wat heb je onze dag mooi omschreven, krijg er weer tranen van in mijn ogen…
  En super mooi vastgelegd! 😀

  Thanx Gaby!

  Liefs Kelly

  Beantwoorden