2x Ouwehands Dierenpark.. 1 augustus en 30 september 2012


Op 1 augustus mocht ik met de welpen van Scouting Groessen mee (om te rijden) naar Ouwehands Dierenpark. Hier heb ik wat foto’s gemaakt die ik met jullie wil delen. Er waren wat kaartjes teveel, die heb ik overgenomen. Zo kwam het dat wij gisteren wederom naar Rhenen afgereisd zijn.

Ik heb mijn nieuwe lens, een 70-200mm F4 Non IS van Canon erop gezet en was aangenaam verrast met de resultaten. Lenskwaliteit does matter!

Dat betekent dat ik hard doorspaar voor verbetering 😉

Ben benieuwd of jullie mijn mening delen en wens jullie veel kijkplezier.

De foto’s vind je hier.

Gr. Gaab


Comments (5)

 1. Ouwehands Dierenpark Rhenen

  Beste Gaab,

  Leuke foto’s! Complimenten!
  Mocht je ze willen delen met ons dan staan we daar zeker voor open. We proberen een archief per dier op te bouwen.

  Met vriendelijke groet,

  Beantwoorden
 2. Jenny

  Hallo Gaab,
  Ik zag je berichtje op Twitter en was even nieuwsgierig! Wat een prachtige foto’s zeg. Vooral de zeeleeuwenshow is geweldig vastgelegd, hoe knap, precies op het juiste moment! Dat is overigens ook wel één van de leukste dingen die in de show gedaan worden. De mandrilserie is ook mooi!! Veel plezier verder en groetjes van Jenny

  Beantwoorden