A.s. zondag 17 juni laatste dag Expositie Kerk Aerdt


A.s. zondag 17 juni is het alweer de laatste dag dat de expositie van mij en Ulla Bosman in de Kerk in Aerdt te bezichtigen is.

Al meer dan 250 bezoekers gingen jullie voor! Dat is een aantal om trots op te zijn.

Ik zou het natuurlijk erg leuk vinden als je nog de moeite wilt nemen om te komen kijken.

Deze keer wil ik de aandacht ook leggen op Anita Hendriksen van Drijfhout en Creatie. Zij heeft ervoor gezorgd dat mijn werk zo fantastisch is tentoongesteld. Haar drijfhouten stokken die ze met veel liefde jut langs de Byland en de Rijn en daarna zorgvuldig behandeld om het te ontdoen van alg en andere organismen, laten mijn werk fantastisch uitkomen. Ze heeft naast stokken ook nog ander hout te koop. Planken, balken… prachtig materiaal. Echt ‘Oer,” zoals er tijdens de opening van de expositie over werd gesproken. Neem gerust een kijkje in haar webwinkel.

De kerk is open van 14-17u. Het adres van de kerk is: Kerkweg 26, 6913 AK Aerdt.

Oh, en vraag even naar de lijst met QR codes en een paar ‘oortjes’ zodat je de gedichten ook kunt beluisteren. Het is handig als je vooraf even een QR code scanner op je telefoon installeert!

Je kunt ook nog op afspraak  komen kijken. Bel me gerust als je op een ander tijdstip wilt komen. M:06 25 108 128.

Ik hoop je te mogen ontmoeten zondag!

Hartegroet,

Gaab


Leave a comment