#Aanbieding!! Én: Win een #Loveshoot !!! Lees snel verder!! #Fotografie


Vandaag is het Valentijnsdag! Dé dag om je geliefde te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft.

Maar: vandaag is ook mijn verjaardag!

En omdat ik vandaag jarig ben, wil ik een cadeautje weggeven. En dat is een heuse

♥♥♥Loveshoot♥♥♥

t.w.v. 175,–

Wil je de liefde tussen jou en je man of vrouw, jouw vriend/vriendin, of je goede band met je moeder/vader/zoon/dochter, broer of zus vastgelegd zien? Of heb je een écht hartsvriendin?  Of een speciaal iemand die dit echt verdiend?  Bedenk dat alles mogelijk is…..

Vertel mij dan onderaan dit bericht, VANDAAG, in maximaal 5 zinnen

waarom juist jij  deze ♥♥♥Loveshoot♥♥♥ moet winnen!!

(Zie voorwaarden onderaan dit bericht)

Ik zal zaterdag in de loop van de dag bekend maken welke reactie mij het meeste aanspreekt en wie er wint

Verder geldt voor iedereen die vandaag via de mail of telefonisch een opdracht geeft voor een fotoshoot of een print voor aan de wand een

Valentijnskorting van 14%!

Voorwaarden voor deelname ♥♥♥Loveshoot♥♥♥

– Vertel mij in maximaal 5 zinnen onderaan dit bericht waarom jij moet winnen

– Je reactie moet vandaag, 14 februari 2014 geplaatst zijn

– Deel dit bericht via social media via de buttons onder dit bericht, maakt niet uit welke je kiest

– Je gaat met maximaal 1 andere persoon op de foto

– Jullie ontvangen tenminste 15 foto’s met watermerk in web-formaat die je vrij mag gebruiken

– Er komt een mogelijkheid om foto’s bij te bestellen via de bestelmodule, hiervoor ontvang je van mij een wachtwoord

– Foto’s worden gepubliceerd op mijn website en social media (Zie Algemene Voorwaarden op deze site)

– De ♥♥♥Loveshoot♥♥♥ vindt plaats in een straal van 25 km rond mijn woonplaats Aerdt, op een door jullie gekozen (buiten) locatie.

– Andere locatie boven de 25 km rond Aerdt (maar wel binnen Nederland) behoort tot de mogelijkheden: voor elke km meer geldt een vergoeding van 0,30 cent per km, voor de waddeneilanden is ook de bootovertocht verschuldigd.

– De shoot is niet overdraagbaar aan iemand anders

– Over de uitslag valt niet te twisten: ik kies zelf een reactie die mij het meeste aanspreekt


Comments (8)

 1. sandraboss

  Ik wil graag de fotoshoot winnen om samen met mijn beste vriendin Miriam op de foto te gaan. We zijn in de afgelopen 2 jaar zo dicht naar elkaar toe gegroeid. We delen lief en leed. Heb nog nooit zoveel liefde gevoeld in een vriendschap. Lijkt me super om dit door jou Gaab vast te laten leggen!!!!!!!

  Beantwoorden
 2. Janneke Kwant

  Ik zou het super vinden om samen met mijn allessie op de foto te gaan, door mijn ziekte draait hij naast zijn werk ons hele gezin. Ik wil nooit op de foto door de kilo’s die ik extra kreeg hoe kan ik hem nog meer verrassen

  Beantwoorden
 3. Yvonne

  Hoe jammer…te laat! Had wel ’n fotoshoot gewild…omdat Texel de eerste plek was waar ik na m’n scheiding de meest intensie veilige voelende vakantie had (voor ’t eerst alleen) met mijn 4 kanjers…naast de dierbare vakantie ook liefde op het eerste gezicht met dit fantastische eiland!
  Nog gefeliciteerd !

  Beantwoorden
 4. Gaab

  Dankjewel Yvonne.. helaas was je te laat voor deelname, zoals je zelf al zei! Wat leuk dat je Texel ook zo’n warm hart toedraagt!

  Beantwoorden