Bart’s Breakfast #Sinterklaasfeest #Wijchen voor de Fahari Giling stichting #Grave


Gisteren was het dan zover! Het grote Bart’s Breakfast Sinterklaasfeest in Wijchen.

Voor mij begon de dag om 03.15 uur.. opstaaaan! #oef 😉

Zo reden we naar Wijchen, om de ontbijtjes klaar te maken. Ruim 1400 broodjes en 700 krentenbollen werden gesmeerd en verpakt bij Bakkerij Bart in Wijchen.

Eigenaren Roland en Bianca Fruyt hebben hiervoor belangeloos hun bakkerij én de broodjes beschikbaar gesteld. Wat geweldig!

Na het smeren, wat als de gesmeerde bliksem verliep 😉 even tijd voor een kop koffie en toen op naar de sporthal in Wijchen.

Daar was de dag ervoor alles al opgebouwd voor het grote kinderfeest. Al snel stonden de eersten ongeduldig te wachten voor de deur.

Exact om 09.00 uur werd deze geopend. De ontbijtjes werden uit gedeeld en het feest ging van start. De Zumba Pieten vertoonden als eerste hun geweldige danskunsten! Natuurlijk dansten de kinderen volop mee, die konden echt niet stil blijven staan bij die Zumba Pieten!

Hierna volgde een bezoek van het duo Joris en Boris die natuurlijk weer alles in de war schopten en chaos veroorzaakten! Erg leuk voor de kinderen!

Sinterklaas zou langs komen, maar van alles ging er mis… Stoere Piet, Race Piet en Giechel Piet deden wat ze konden.. Giechel Piet verkleedde zich op het laatst als Sinterklaas, omdat ze dacht dat de kinderen dan niet meer hoefden te wachten.. Maar ja, dat mag natuurlijk helemaal niet!

Sinterklaas arriveerde uiteindelijk toch en zag Giechel Piet voor Sinterklaas spelen… zachtjes sloop Sinterklaas naar binnen om Giechel Piet te laten schrikken! Dat lukte 😉

Eind goed al goed!

Vervolgens was er een optreden van dansgroep Streetwise en tot slot nog een optreden van dansgroep 2Hot2Handle maakten het feest af.

De Zumba Pieten waren zo langzamerhand uitgeput van al het dansen. Gelukkig hadden de dames van de EHBO van Piet Jeronimo nog een magisch drankje gekregen!

Zo konden de Zumba Pieten toch de laatste dans nog afmaken. Geweldig toch 😉

 

Dankzij de aanwezige bezoekers en de sponsoren was het een zeer geslaagde actie voor de Fahari Foundation. Op hun website staat het volgende:

HET WAS GEWELDIG!
BART’S BREAKFAST @ SINTERKLAAS 2013
 WAS EEN GROOT SUCCES!!!
IEDEREEN DIE ZIJN/HAAR MEDEWERKING IN SPONSORING EN /OF HULP GEGEVEN HEEFT VOOR DEZE DAG ENORM BEDANKT!
NIET OP DE LAATSTE PLAATS BEDANKT AAN ALLE HONDERDEN BEZOEKERS DIE ER GEWEEST ZIJN EN DOOR MIDDEL VAN HUN AANKOOP VAN EEN TOEGANGSKAART EN DE AANKOOP VAN DE LOTEN ER VOOR GEZORGD HEBBEN DAT DE DOELSTELLING: HET FINANCIEREN VAN EEN JAAR LANG ONTBIJTPROGRAMMA VOOR DE KINDEREN IN MTWAPA (KENIA) EN JAMTARA (INDIA), GEHAALD IS!!!
IEDEREEN SUPER BEDANKT!!

 

Ik kan deze woorden alleen maar onderschrijven. Het was een geweldige dag!

Enkele foto’s plaats ik hier, het gehele album kunt u hier bekijken: Bart’s Breakfast Sinterklaasfeest Wijchen

Bedankt voor het lezen!

Gr. Gaab

Deze diashow vereist JavaScript.


Een reactie plaatsen