Bloesem fotografie in de kersen en appelboomgaard van Bert van Schip te Aerdt


Nadat ik via Twitter een stukje in de Gelderlander las over het in bloei staan van de boomgaard (Ron gaf de tip, hij zag ’t op Twitter 😉 ) cq bongerd van Bert van Schip, bedacht ik me geen moment. Via Facebook heb ik meteen gevraagd of ik mocht fotograferen in de boomgaard, nu alles nog zo mooi in bloei staat.

Gelukkig vond Bert dat geen enkel probleem. Lang leve social media 😉

Op mijn dooie gemakkie heb ik rondgestruind tussen de rijen.. wat een stilte… wat een vogels… wat een pracht, wat een geluk dat ik zo mag genieten!

Wel wat last van overwaaiende wolken en regelmatig moeten wachten op ‘mijn’ licht, maar dat mocht de pret niet drukken.

Wat ik ook bijzonder vond, was de andere kant waarvan ik van Aerdt mocht genieten. Vanuit deze hoek had ik ’t nog nooit zo bekeken zeg maar. Dat leverde verrassende beelden op, maar daarover later meer.

Eerst ga ik jullie laten meegenieten van de bloesem, nu het nog kan! En Bert: bedankt voor je gastvrijheid!

Gr. Gaab

PBG -20130511-3 PBG -20130511-


Comments (6)