Cleo, een allerliefst klein schattig meisje.. #newborn #baby


Een tijdje geleden won Rob een afdruk t.w.v. 34,95 van een foto van mijn hand. Daar had ie wel een leuk idee over zei hij destijds.

Zijn vrouw Mirjam was namelijk in verwachting van hun eerste kindje. Het laat zich niet moeilijk raden van welke foto van mijn hand hij dan een afdruk in gedachten had…

Zo kwam het dat ik, na de geboorte van hun dochter Cleo naar Zevenaar ging voor een newborn fotoshoot.

Mirjam ging nog rustig voeden, zo kon ik vast de juiste plek uitzoeken en met Rob en Mirjam overleggen wat ze wilden. Al snel bleek dat ze een speelkleed hadden gekregen, die ze graag in de shoot mee wilden nemen. Zo gezegd, zo gedaan.

Op haar dooie gemakkie lag Cleo om haar heen te kijken. Wát een mooie ogen heeft dat meisje toch 😉 Na het speelkleed gingen we voor wit als ondergrond. Ook het mutsje dat ze van bekenden hadden gekregen namen we mee in de shoot. Toen we nog een derde setting wilden doen in een rode stoel, had Cleo er geen zin meer in. Snel haakten we af: Zo’n klein meisje moet zich wel op haar gemak blijven voelen.

Al met al een gezellige shoot, met heerlijke muziek op de achtergrond en een fijne pot thee ;).

Mirjam en Rob bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik ben benieuwd welke foto jullie uiteindelijk kiezen voor de gewonnen afdruk.

En natuurlijk alle geluk met zijn drietjes gewenst!

Gr. Gaab

PBG131102Cleo 1 PBG131102Cleo


Comments (2)