De Hors Texel: een foto met tekst….


Soms, heel soms dan ontstaat er een tekst in mijn hoofd…. een tekst die bij een foto moet. Soms moet ik de bijpassende foto dan nog maken, maar in dit geval had ik dé plaat al geschoten…

Deze foto is gemaakt op de Hors op Texel.. daar waar ik nooit dacht te kunnen komen, omdat ik zover niet kan lopen. Dankzij de Cadweazle, een strandrolstoel op #zonneenergie die ik bij Paal 9 kon huren, ging een grote wens voor mij in vervulling. Ik zat er goed en wel een tijdje op toen ik een berichtje van Ron kreeg: en? Hoe gaat het? Ik zeg: ik ben een strandwandeling aan het maken…. op wielen!!

In mijn eentje daar te mogen zijn… alleen met de elementen… wat een groot goed! Vandaar deze plaat!

Meer foto’s volgen binnenkort.

Gr. Gaab

Hors + tekst_2


Comments (9)

 1. Marian Verhagen

  Ja, ik heb de gemeente Texel op het bestaan gewezen en dat het toch wel erg fijn zou zijn om zelfstandig over het Tesselse strand te kunnen rijden ipv een wandeling met een echtgenoot die buiten adem is van de rolstoel duwen door het losse zand. Ik vroeg om 1 Cadweazle voor beginfase maar er kwamen er 4 🙂

  Beantwoorden
 2. Yvonne Heijneman

  Wat fijn en bijzonder!
  Kippenvel…
  Soms lijken de mogelijkheden heel erg ver weg en dan toch heel dichtbij!
  De foto’s zijn erg gaaf!

  Beantwoorden