De laatste van het jaar 2012 en vol plezier en goede moed op naar 2013….


Een bewogen jaar, dat was 2012. Terugkijkend zijn we er toch best goed doorgekomen, met alle tegenslagen die er waren….

Dat kwam natuurlijk omdat er ook zoveel mooie dingen zijn geweest in 2012! Bijzondere momenten, bijzondere opdrachten, veel nieuwe mensen ontmoet en daardoor er van overtuigd dat er nog heel veel hartelijkheid en warmte in mensen zit.

Een mooi voorbeeld hiervan was mijn ontmoeting met Yvonne Alefs, van Vanwensnaarwebsite.nl Wat een warme persoonlijkheid, super gewoon!

Dan wil ik noemen Dorothé Vos. Zij leerde mij hoe ik meer met twitter kon doen. Erg leuk en leerzaam was dat, de #mut! Een aanrader! Haar website: meeruittwitter.nl

Door deze Meer uit twitter avond leerde ik via Twitter nog meer personen kennen. Virtueel, maar sommigen heb ik inmiddels in real live mogen ontmoeten.

Een hele leuke #mut ontmoeting vond plaats op “Mijn eiland” Texel.. daar zag ik @Megkoning voor het eerst in ’t echie.. ook al zo’n hartelijk persoon! Samen met haar man en zoon zijn ook zij verslaafd aan Texel… Binnenkort ontmoeten we elkaar weer!

Door Meg kwam ik weer in contact met andere Texelaars… heel erg leuk. Op Texel Culinair ontmoetten we Harry, van www.fietsverhuurtexel.nl samen met zijn dochter Cynthia en schoonzoon Joris… wat een gezellige avond hadden we.. ook hen gaan we binnenkort weer zien. Daar kijken we naar uit! Steakrestaurant El Paso te Hindeloopen is de plek waar de inmiddels flinke #tweetup gaat plaats vinden! Oh, enne, leuke huisjes op Texel huur je van De Haan. Daar staat gezelligheid voorop!

Natuurlijk zijn dit maar een paar voorbeelden.. familie en vrienden vergeet ik zeker niet maar iedereen noemen is onmogelijk.

Wat ik eigenlijk wil zeggen is: Er zijn echt nog aardige, warme, oprechte mensen, die begaan zijn met anderen…  Ik mocht ze zomaar ontmoeten. Het verrijkte mijn jaar, en hielp ons door lastigere tijden…

Het is een wat persoonlijke blog geworden, maar ik hoop dat jullie me dat vergeven… Al deze warmte heeft mijn fotografie verrijkt.. dat kan ik je wel vertellen!

Ik ga mijn best doen de ingezette koers te vervolgen. Mij bevalt ie wel… Een fijn 2013!

Gr. Gaab


Comments (10)

 1. Mo

  Lieve Gaab, er is natuurlijk een reden waarom jij zulke lieve en hartelijke mensen ontmoet …. je bent er nl zelf ook zo eentje. Ik heb je dan nooit in het echie ontmoet … maar zo via het net vorm je jezelf ook wel een beeld van iemand 😉
  Mevrouw de fotografe, ik wens jou in je fotografische pad wat je ingeslagen bent heel veel mooie en creatieve momenten, en op persoonlijk vlak wens ik je eigenlijk nog meer goede ervaringen samen met je gezin.

  Liefs, Mo x

  Beantwoorden
  • admingaab

   Zeg Mo..ik mag dat wel zeggen, maar jij niet.. hihi Wat lief.. thanx… Jazeker vorm je je een beeld.. maar ik heb ook meegemaakt dat het tegen kan vallen in het echie.. nu heb ik daar bij jou geen zorgen om.. want dat JIJ lief was, wist ik al 😉 Dat jou fotografische creaties ook gevonden mogen worden, dat zijn ze waard… alle goeds voor jou en je gezin Mo! Liefs terug..xxx

   Beantwoorden
 2. Harry

  wat een lief verhaal en ik kan aan de woorden van Mo eigenlijk weinig meer toevoegen,hij heeft gelijk ,het komt omdat je zelf ook een hartelijk mens bent.en ik hoop dat 2013 voor jullie een fantastisch jaar gaat worden .

  Groetjes van Texel

  Beantwoorden
  • admingaab

   Ha, Meg zei iets over: wie goed doet.. 😉 Over hartelijk gesproken…dat zijn u en de uwen zeker…tot snel… (tis al zo hihi)
   Dankjewel voor je lieve reactie en voor jullie natuurlijk een spetterend 2013…

   Gr. Gaab

   Beantwoorden
 3. Yvonne Alefs

  Lieve Gaab,

  Er is zoveel goeds in deze wereld en zoveel goede mensen, alleen het lijkt soms wel of alleen het slechte de aandacht krijgt!

  Gelukkig bestaat het bloggen en kunnen we zelf ervoor zorgen dat al het goede wat we ontvangen en willen delen ook de wereld in wordt geslingerd!

  Dank je wel voor onze wederzijdse gevoel van warmte en vriendschap. Dat neem ik mee 2013 in!

  LIefs, Yvonne

  Beantwoorden
 4. Jacqueline Ruarus

  Jee, Gaab, wat een lieve blog en wat omschrijf je het mooi. Mooi fotograferen, mooi zingen en dan nu ook nog zo mooi schrijven.
  We hebben elkaar nog niet ontmoet, maar dat gaat gelukkig binnenkort gebeuren. Verheug me erop.

  Ik wens je een prachtig mooi jaar, met veel mooie natuur en mooie lichtinval en prachtige wolkenluchten en vooral heel veel liefdevolle momenten.
  Veel liefs vanaf Texel! Jac.

  Beantwoorden
  • admingaab

   Wat een lieve woorden, dankjewel Jacqueline.. Ik kijk er ook echt naar uit je te ontmoeten..
   Hopelijk mag ik die luchten en de mooie lichtinval delen met je op Texel…
   Een succesvol jaar voor jou en je gezin!

   Liefs terug, Gaab

   Beantwoorden
 5. Claudio Guliker

  Hai Gaab, ik sta dan wel niet in je lijstje, maar ik wil je evengoed het alleralleraller beste toewensen voor 2013 en alle jaren daarna ook gelijk maar. 🙂 Misschien zie ik je nog eens met een optreden (sommeltjespop?) en dan zing je gezellig een moppie mee!!
  Veel succes in het nieuwe jaar met al je passies.
  Groetjes Claudio

  Beantwoorden
  • admingaab

   Claudio, ben jij er ook de 24/2?? Zo ja, breng een gitaar mee.. ff #jammen hihi… Hartelijk dank voor je leuke reactie! Wat Twitter al niet teweeg brengt… ik wens jou veel muzikaliteit in 2013 en we gaan elkaar vast zien!

   Gr. Gaab

   Beantwoorden