Eerste Lentemarkt vereniging Beleef Rijn Waal groot succes!


Gisteren was het zover: de eerste Lentemarkt georganiseerd door Beleef Rijn Waal!

Voor wie mij een beetje kent/volgt weet dat ik verbonden ben aan deze vereniging, die als doel heeft het toerisme rond de Rijn/Waal in de regio Rijnwaarden, Lingewaard en Groesbeek, te stimuleren. De vereniging is nu officieel, en ik mag mij trots secretaris noemen van deze vereniging. Voor meer info: kijk eens op de website van Beleef Rijn Waal

Wat een groot succes! 15 van onze leden stonden met hun kramen op de markt, en bij het Kasteel waren ook 2 ridder groepen aanwezig.

Big Band HS Arnhem Nijmegen en Soft Pyramid zorgden voor de muzikale omlijsting.

Er werd gewandeld over het piramidepad, bij de Kop van Pannerden werd het pad geopend door een piramide op een stukje drijfhout te water te laten, stroomafwaarts.

Op de binnenplaats van het kasteel Doornenburg werd om 17.00 u de officiële oprichting van de vereniging gedaan door François van Schaik: hij gooide een fles wijn tegen een symbolische boeg van een schip. Behouden vaart!

Wethouders Theo Janssen (Lingewaard) en Jos Lamers (Rijnwaarden) waren, net als Louis Dolman (Stichting Onze Waal) vertegenwoordigd en wensten de vereniging veel succes met dit initiatief.

De zon was onze grootste vriend: door haar was het een heerlijke lentedag met veel bezoekers!

Op de Facebookpagina van de vereniging Beleef Rijn Waal vind je alle foto’s van deze dag.

Iedereen bedankt voor de geweldige dag!

Gr. Gaab

 

 


Een reactie plaatsen