Esmee… een klein meisje van 7 dagen oud.. #newborn #baby


Of ik haar net geboren kleindochter wilde vastleggen, vroeg Suzanne aan mij.. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen.

Ik fotografeerde twee jaar geleden de bruiloft van Suzanne en Wim.  Dochter Saskia en vriend Martin kende ik daardoor natuurlijk ook. Wat ontzettend gaaf dat ik nu hun pasgeboren kindje op de foto mocht zetten tijdens een newborn fotoshoot.

Het kleine meisje was lekker in bad geweest en had daarna flink gedronken… maar slapen.. ho maar 😉 Wakker keek ze in het rond. Nieuwsgierig naar alles om haar heen. Esmee vond het maar wat interessant allemaal.

Het knuffeltje is een hele bijzondere.. deze stond al bij haar in het wiegje, maar moest ook vastgelegd worden. Natuurlijk kon dit.

Nadat oma Suzanne een hele tijd met Esmee gekroeld had viel het kleine meisje dan toch nog even in slaap.. snel maakten we gebruik van deze situatie, wat nog een paar mooie beelden opleverde.

Nieuw leven blijft fantastisch.

 

Dan wil ik nog zeggen het volgende:

Op deze woensdagmorgen, in een voor mij zeer bewogen week, werd ik allerliefst ontvangen in Wapenveld. Dit was voor mij echt zo bijzonder….

Lieve Suus, Wim,  Saskia en Martin bedankt voor jullie steun. Zo fijn..

Saskia en Martin veel geluk met jullie kleine meid!

Gr. Gaab

PBG131022Esmee PBG131023esmee2


Comments (2)