Euh, waar zei je? Slagharen… hmm, het is dat je het zegt ;-)


Een vage titel.. ik snap jullie helemaal. Waar gaat dít nou over? Nou, over dat we naar Slagharen zijn geweest in de herfstvakantie… Misschien hadden sommigen van jullie dit al wel meegekregen. Natuurlijk heb ik ook wat algemene foto’s gemaakt.

Maar de foto’s die ik nu plaats, laten een beetje creativiteit zien. Ik hoop dat het jullie kan bekoren. En jullie weten inmiddels waar ik ze gemaakt heb, maar of je het terug had kunnen leiden?

Ik weet het niet 😉

Thanx for watching.

Gr. Gaab

[nggallery id=16]

 


Comments (4)

 1. Gerrit

  Je bent wat nieuws aan het uitproberen met een hoog artistiek gehalte wat erg orgineel is en de hoofdzaak dat het EIGEN is want dergelijke composities heb ik nog niet gezien met name de pot met ijslepeltjes vindt ik eruit springen.
  Leuk hoor Gaab. Gr. Gerrit

  Beantwoorden
  • admingaab

   Dankje Gerrit.. ik heb wel eerder dit soort foto’s gemaakt, maar je hebt gelijk als je zegt dat ze voor jou nieuw zijn. Geplaatst heb ik ze niet eerder 😉

   Beantwoorden