Expositie Kerk Aerdt Opening zondag 27 mei


A.s. zondag is het zover. Dan is de opening van mijn expositie in de Kerk van Aerdt.

Vanaf 27 mei t/m 17 juni exposeer ik samen met Ulla Bosman in de Kerk in Aerdt. De expositie is samengesteld door Kunstkring Het Gelders Eiland.

Zondag 27 mei om 14.30 uur vind de opening van de expositie plaats in de kerk in Aerdt. De opening wordt muzikaal begeleid door het fantastische duo Manon Neijenhuis zang en Jetse de Jong op piano. Jong en jazzy!

Je zult in deze expositie beeld en gedicht van mijn hand zien. Een deel van de expositie is interactief: door het scannen van QR-codes kun je gedichten beluisteren. Neem je telefoon( en oortjes) dus mee! (En download vast een QR code scanner zoals QRDroid).

Ulla Bosman neemt aan deze expositie deel met beelden. De werken van Ulla zijn de laatste tijd vooral geïnspireerd op nieuw leven, figuratief, bijvoorbeeld torso’s van zwangere vrouwen, maar ook abstract beeld.

In de link van de uitnodigin vind je een pdf met meer informatie: Uitnodiging Expositie Kerk Aerdt

4 zondagen achter elkaar is de kerk geopend, van 14-17u, of op afspraak. Bel me gerust als je op een ander tijdstip wilt komen. M:06 25 108 128.

De toegang is gratis. Ik zal elke zondag in de kerk aanwezig zijn en kijk er naar uit jullie daar in grote getale te mogen ontmoeten!

Liefs, Gaab x


Leave a comment