Familieshoot bij de waterkering in Pannerden


Alweer even geleden ging ik met de families Hoppen, Grob en Grob 😉 naar de waterkering in Pannerden voor een familieshoot.

Het was al in Februari, en eerlijk gezegd, het was nog best frisjes!

Daniëlle vroeg me of ik haar ouders en broer en schoonzus en natuurlijk haar eigen gezin en de kleinkinderen van opa en oma wilde fotograferen.

Zo gezegd, zo gedaan. Allemaal samen, allemaal apart. Opa en oma met de kleinkinderen, enzovoort. Vele settings passeerden de revue.

Voor mij was het een graadmeter: na mijn hernia (zie hier) was het weer een van mijn eerste opdrachten. Ik moet zeggen: ik kwam er goed door. Dat kwam ook omdat het zo gezellig was natuurlijk. Iedereen was prima gemutst, al was het koud om zonder jas te blijven staan!

Hieronder een selectie van de beelden.

Bedankt voor het kijken maar weer!

Hartegroet,

Gaab

Vanwege privacy zijn sommige afbeeldingen niet meer beschikbaar.

Als fotograaf plaats ik bij voorkeur mijn werk online. Mocht er echter een verzoek zijn tot het verwijderen van foto’s vanwege privacy overwegingen, dan respecteer ik vanzelfsprekend de wens. Spreek het uit en we lossen het samen op. Wederzijds welbevinden staat voor mij op nummer één!


Leave a comment