Fotoshoot van een familie voor een uitnodigingskaart….


Alweer een tijdje geleden maakte ik foto’s van mijn oom en tante, mijn nichtje en d’r vriend en hun kinderen.

Mijn oom en tante zijn binnenkort 40 jaar getrouwd, en ze wilden de foto’s graag voor de uitnodiging.

Daar had mijn tante een heel idee over. Van toen naar nu, van met zijn twee naar een familie. De cirkel is nu rond, was het idee.

Omdat nu de kaarten de deur uit zijn, kan ik de foto’s nu pas laten zien!

Binnenkort hebben we dus een feestje 😉

Gr. Gaab

PBG150116kaart derde opzet

familie portret gezin fotografie pictures by gaab familie portret gezin fotografie pictures by gaab familie portret gezin fotografie pictures by gaab familie portret gezin fotografie pictures by gaab familie portret gezin fotografie pictures by gaab familie portret gezin fotografie pictures by gaab familie portret gezin fotografie pictures by gaab familie portret gezin fotografie pictures by gaab familie portret gezin fotografie pictures by gaab


Comments (4)