Gisteren, 12-12-12 was dé grote dag: Mijn zus Petra en haar Jan zijn getrouwd!


Wat 2 1/2 jaar geleden als een grapje tussen Petra en Jan begon: “als we gaan trouwen, doen we dat op 12-12-12” was gister werkelijkheid. De jaren gaan snel voorbij en het grapje werd een serieus verhaal!

Zo gingen mijn zus en ik samen op stap voor haar kleding. Maar of ik ook met Jan meeging.. tuurlijk!

WIl je ons helpen de kaart ontwerpen? Ja hoor…  Zullen we een trouwauto doen? Niet verklappen hoor, Jan mag het niet weten…

Is Ron onze getuige? Zeker! Help je mij met aankleden s’morgens? Kom je bij de schoonheidsspecialiste? Oh, handiger als jij de bloemen ophaalt…

Wil jij Jan’s stropdas strikken? En natuurlijk ook: Wil jij de foto’s maken?

Zo kwam het dat ik gisteren om acht uur al bij de kapper zat, op de terugweg de bloemen ophaalde bij de bloemist en tegen tien uur aanschoof bij de schoonheiddspecialiste waar Petra in de make up zat… Ik ging met haar mee naar huis, hielp haar aankleden en strikte Jan’s stropdas….

Toen ze beiden klaar waren pakte ik mijn camera en begon te fotograferen… hoe groot was de verrassing toen Jan erachter kwam dat de geheimgehouden trouwauto een dikke Limousine was!!

Samen met alle kinderen stapten ze de limousine in waar de muziek van Robbie Williams van de videoschermen afknalde en reden ze richting de toekomst..

Een klein voorproefje van gisteren zie je hieronder! Wij hebben met volle teugen genoten, het was een TOPdag!

To be continued 😉

Gr. Gaab


Comments (4)

  • admingaab

   Dankjewel Ina.. dat is het zeker… erg speciaal. Emotioneel ook op sommige momenten hihi.. en zeker niet makkelijk.. maar dat is een bruiloft sowieso al niet.. daar weet jij ook alles van, niet? Bedankt voor je lieve berichtje!
   Gr. Gaab

   Beantwoorden