Huis Sevenaer en Huize Valdijk: een bezoek tijdens de Midwinterhoorntocht Zevenaar


Altijd hing er een mysterieus gevoel omheen… het landgoed Sevenaer… nooit was het open voor publiek. Geheimzinnig… spooky zelfs… zo oud als ik ben, zag ik het nog nooit van dichtbij. Altijd er langs op gewandeld en gereden. Tot vandaag! Tijdens de Midwinterhoornwandeling van Zevenaar naar Babberich en weer terug, waren zowel het landgoed Sevenaer als huize Valdijk in Babberich te bezoeken. Huize Valdijk.. nooit van gehoord! Ik moest het zelfs opzoeken waar het was. Eenmaal gevonden wist ik de plek wel, maar nooit geweten dat het huis zo heette.

Gisteren zag het er niet naar uit dat de tocht door zou gaan. Vandaag was het echter fantastisch weer! Ron heeft de tocht gelopen. Ik ben alleen op de twee genoemde plekken geweest: 12 km ga ik niet halen (lange niet 😉 )

Bijgaand wat foto’s van vandaag. De rest vind je weer in het het Flickr album.

Thanx voor watching, en fijne jaarwisseling allemaal!

Gr. Gaab

Ps: als je meer wilt weten over Huis Sevenaer, klik dan op de volgende link: Huis Sevenaer


Een reactie plaatsen