Ik kreeg zomaar een kadootje van de natuur op weg naar huis….


Vandaag had ik toevallig mijn camera in de auto.. ik was naar Luc Hendriks van Image and more in Duiven geweest om de sensor van mijn camera te laten reinigen…. dat was heeeel hard nodig zag ik afgelopen week aan mijn foto’s van Texel.. Tijd voor een schoonmaakbeurt dus! Gelukkig kon ik er op wachten en mijn camera meteen weer mee nemen. Snelle service.. top!

Op de terugweg zag ik de spiegeling van de ondergaande zon in het water van de Oude Rijn bij Pannerden. Ik bedacht me geen moment en keerde de auto..

Zo maakte ik deze opnames. En ik zeg maar zo dat ik er blij mee ben! Alsof het riet in vuur en vlam staat….

Wat een mazzel dat ik de camera bij me had!

Klik op de foto’s voor een vergroting..

Thanx for watching!

Gr. Gaab

 


Comments (7)

 1. Wendy

  Super gaaf!! Ik zag het ook toen ik langs kwam. Het eerste wat ik dacht was ” als ik een fotograaf was zou ik nu mijn camera pakken”en dit vast leggen” Heb zelfs nog getwijfeld of ik met mijn mobiel een foto zou maken. Haha!

  Beantwoorden
 2. Gerrit Berendsen

  Zo zie je maar weer Gaab, altijd handig zo,n knipsding bij je te hebben, bijzondere momenten heb je niet voor het kiezen en dit moment was zeker super want het is een prachtig plaatje geworden.
  Gr. Gerrit

  Beantwoorden