Jochem Uytdehaage


Het is alweer een tijd geleden dat Jochem Uytdehaage op bezoek was bij het MKB Rijnwaarden. Daarover lazen jullie al eerder een post.

Wat ik die avond ook deed, was wat profielfoto’s maken van Jochem. Donker was de ruimte. Mijn keuze viel op een trap. (Daar heb ik wel vaker wat mee 😉 ) Ik ging het gesprek aan met Jochem, en vertelde hem dat hij zijn vriendin echt wat vaker op de foto’s moest zetten!

Daarna wachtte ik op fiat van Jochem. Dat duurde even. Geeft niks.

Totdat mijn telefoon ging… had ik daar ineens Jochem aan de lijn.. haha mijn b.k viel even los.

Hij belde om te zeggen dat plaatsing akkoord was, en als ik er een leuk blog over zou schrijven hij dat graag zou lezen. Vroeg naar wat ik nou precies deed als fotograaf en was oprecht geïnteresseerd, erg leuk.

Ik had een gezellig gesprek met Jochem. Hij is een uiterst doorzettende, krachtige, vertrouwend op zijn eigen kunnen, man. Weet wat hij wil en hoe hij dat wilt. Dat wist hij ook goed over te brengen, en dat werkt inspirerend, in elk geval voor mij.

Ook dat telefoongesprek is alweer even geleden, maar door het bouwen van mijn nieuwe website kwam het schrijven van blogs even op de achtergrond.

Jochem, hierbij dan eindelijk je blog enne, bedankt voor het delen 😉

Gr. GaabPBG150225_MG_1637 PBG150225_MG_1639 PBG150225_MG_1647

 


Leave a comment