Jury van de #Scholenbouwprijs bezoekt #Sterrenschool #Zevenaar, één van de vier genomineerde scholen….


Op woensdagmiddag 25 september was het zover. De jury van de Scholenbouwprijs bezocht de Sterrenschool in Zevenaar, een van de vier overgebleven genomineerden in de categorie Primair Onderwijs.

Zoals jullie vast wel weten zit Kars op deze school. Aan ouders werd gevraagd aanwezig te zijn, om zo het partnership van de ouders met school te benadrukken. In overleg met school heb ik mijn camera meegenomen 😉

In de jury zitten onder andere winnaars van voorgaande jaren, mensen gerelateerd aan Architectuur en aan Pedagogiek en Onderwijs. Ook Angela Groothuizen zit in de jury, waar oud Kamervoorzitter Gerdi Verbeet voorzitter van is. Best een bijzonder bezoek dus!

Met een bus arriveerde de jury, waarna deze werd welkom geheten door Lidwien, de directrice van de Sterrenschool. Na de ontvangst werd de jury in twee groepen opgesplitst voor een rondleiding door en om de school heen.

In mijn ogen was de jury erg enthousiast, maar dat zegt natuurlijk niks over wie de uiteindelijke winnaar gaat worden. Ik hoop stiekem best dat de Sterrenschool wint…. het blijft een bijzonder concept!

Mijn foto’s dienden eerst ter goedkeuring overlegd te worden. Dat is inmiddels gebeurt. Helaas mag ik niet alle foto’s publiceren, maar daar valt nu eenmaal niets aan te doen!

Bedankt voor het lezen.

Gr. Gaab

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 


Comments (2)