Koningsbezoek aan Duiven: Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima ontmoeten Scouting Groessen!


Vandaag was het dan eindelijk zover. Al tijden wisten we dat Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima naar Duiven zouden komen voor een #flits bezoek ;

Ook Scouting Groessen mocht daarbij aanwezig zijn. Kars was een van de welpen die binnen de dranghekken mocht staan, Sven moest er achter blijven. Half zeven in de ochtend waren we ter plaatse: er waren nog niet veel mensen op de been. Ik had verwacht dat het al behoorlijk druk zou zijn, maar niet dus.

Kars moest om 07.30 al naar de laatste #screening in het CCOG, daarna moest hij wachten tot hij samen met de andere leden v.d. scouting binnen de dranghekken op de plaats gebracht zou worden.

Even miezerde het lichtjes, maar dat zette gelukkig niet door. Natuurlijk duurde wachten lang maar, eindelijk waren ze er dan: Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima!

Een gekrioel van beveiligingsmensen, fotografen en cameramensen van de televisie gingen voorop, bijna onmogelijk om een ‘gewone’ foto te maken. Dat Koning Willem-Alexander Kars de hand schudde, werd dan ook nét aan mijn zicht ontrokken door deze mensen, erg jammer, maar niks aan te doen.

Eenmaal weer thuis zag ik dat het wél op TV-Gelderland te zien is geweest…

Al mijn foto’s vind je hier: Fotoalbum Koningsbezoek

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting en maar weer bedankt voor het kijken!

Gr. Gaab


Comments (8)