Laatste expositie in het Gemeentehuis Rijnwaarden


Zo dadelijk ga ik samen met nog 3 andere kunstenaars de laatste expositie van de Kunstcomissie van de Gemeente Rijnwaarden inrichten. Vanaf morgen 5 september tot 30 novemberis deze expositie te bezichtigen .

De andere kunstenaars zijn: Eveline Mertens met haar prachtige kant werken, Henny Bronk met zijn beelden en Jan van den Boom met beelden en schilderijen.

De openingstijden van de expositie zijn gelijk aan de openingstijden van het Gemeentehuis en wel:

Maandag, woensdag, donderdag 8.30 – 17.00 uur
Dinsdag 8.30 – 20.00 uur
Vrijdag 8.30 – 12.30 uur

Het adres is: Gemeentehuis Rijnwaarden, Markt 5, 6915 AH Lobith

Let op: er hangt ook een deel op de 1e verdieping. U kunt hiervoor aan de balie een sleutel voor de lift vragen, (electronisch) zodat u ook daar de expositie kunt bekijken.

Als je het leuk vindt dat ik aanwezig ben tijdens je bezoek, maak dan even een afspraak met mij. Je kunt dat doen via info@picturesbygaab.com of  bel me op 06 25 108 128.

flyer_kunstexpo_2017

Ik zal deelnemen met foto’s en gedichten. Nieuw in deze expositie van mij is dat je mijn gedichten nu ook kunt beluisteren. Scan hiervoor de QR Code die bij de gedichten geplaatst is. Het is handig dat je hiervoor je oortjes/koptelefoon meeneemt en een QR code scanner op je telefoon hebt staan.

Vandaag hebben jullie de primeur! Scan de code en luister het gedicht Ik heb je lief. Ik hoor graag wat je er van vindt!

Hartegroet,

Gaab

 


Leave a comment