Landschappen Aerdt vanuit Boomgaard van Schip


Tijdens mijn bezoek aan de boomgaard van Bert van Schip op Hemelvaartsdag kwam ik op een voor mij nieuwe plaats in Aerdt. Vandaar uit had ik een compleet andere blik op mijn omgeving. Totaal verrast was ik door deze nieuwe blik op ons dorp. Maar wel heel aangenaam verrast ;).

Ik heb een aantal landschappen gefotografeerd, naast de bloesem. Ook op de terugweg naar huis maakte ik er nog wat beelden bij.

Ik hoop dat ze jullie kunnen bekoren.

Wat nog leuk is om te melden: op 26 mei a.s. is er een fietstocht over het Gelders Eiland. Voor meer informatie klik je hier: Ooievaarsfietstocht

Bedankt voor het kijken maar weer, en mocht je gaan fietsen: veel plezier en geniet van ons mooie Gelders Eiland!

Gr. Gaab

Ps: klik op de foto voor een vergroting 😉

 

 

 

 

 


Een reactie plaatsen