Live on stage: Top 2000 #Drucultuurfabriek #Ulft #popzaal


Gisteravond was ik in Ulft, in de popzaal van de Dru Cultuurfabriek.

Hier speelden gerenommeerde bandleden voor het eerst samen nummers uit de Top 2000 live on stage, begeleid door videomateriaal op een grote ledwall.

De band bestaat uit mijn broer Jurgen van Ampting (Up2date/Bgentle), Sander Teunissen (Hike), Harry Gerritsen (Les Cigales), Lillian de Jong (Dance Classic Disco Show), Peter Loeters (Bonaparte), Barry Bosman (BB Gilmore), Sjoerd Wijnands, Jeroen Eitink (Endoreser Yamaha), Bennie Siebes (Fashion) en tot slot  Rob Vieberink (Ce Page) waarmee ik ooit zelf nog in een band zat 😉 .

Het geluid werd verzorgt door John te Dorsthorst van Studio A60 te Didam.

Helaas kon Bennie Siebes gisteravond niet aanwezig zijn. Hij werd vervangen door Roy Crooijmans.

Een geweldige show passeerde de revue.

Natuurlijk had ik mijn camera mee en maakte ik onder andere de bijgevoegde foto’s.

Voor het hele album klik je hier: Top 2000 album

Bedankt maar weer voor het kijken!

Gr. Gaab

Deze diashow vereist JavaScript.


Een reactie plaatsen