Macro fotografie in tuin De Kruidhof in Buitenpost, Friesland


Ina was een tijdje geleden bij me op bezoek. Ik ken haar van een foto forum waar we geruime tijd samen op schreven. Ina is ook fotograaf, en maakt naast trouw en newborn foto’s de prachtigste macro foto’s. Gisteren gaf ze een workshop Macro fotografie. Gekscherend zei ik tegen haar: ik doe mee! 😉 Hardstikke leuk natuurlijk.

Zo kwam het dat ik gisteren naar Buitenpost vertrok. Twee uurtjes sturen, maar aangezien dat ik daar geen hekel aan heb, mag het de pret niet drukken.

Voor Ina nam ik een zinken emmertje, gevuld met wat streekproducten van hier, en wat bloemetjes, waaronder Fresia’s mee.

Het was een gezellig clubje (bij toeval alleen vrouwen) bij elkaar… Even waande ik me in het buitenland: ze spraken allen Fries… maar gelukkig kan ik dat redelijk verstaan (als ze niet té snel kletsen natuurlijk hihi)

Een mooie Botanische tuin, De Kruidhof. Prachtig voor macro opnames. We moesten ons enthousiasme even onderbreken voor een flinke donder, regen en hagelbui. Daarna hadden we gratis druppeltjes kado 😉

Al met al had ik een leuke dag en begon ik aan de terugreis naar huis.

Dat Ina me later berichtte dat haar hele auto naar Fresia’s rook vond ik een mooie afsluiter van de dag 😉

Bedankt voor het kijken.

Gr. Gaab

Deze diashow vereist JavaScript.


Comments (13)