Medium Myrthe Bruinzeel in Aerdt 14 juni


Op 14 juni komt na bijna 2 jaar Myrthe Bruinzeel weer naar de kerk in Aerdt voor een demonstratie Mediumschap.

Na de vorige succesvolle avond werd er gevraagd om een vervolg. Dat komt er nu! Wil je niet verder lezen maar je meteen aanmelden: dat kan! Stuur een mail naar mij: info@bygaab.com en ik zet je direct op de lijst! Bellen mag ook: M: 06 25 108 128.

Myrthe is een kei in het leggen van contacten met de ongeziene spirituele wereld. Dierbare overledenen komen langs om een groet te brengen, een boodschap of hun liefde te delen. Myrthe zal contact maken met hen en jou de boodschap overbrengen. Als storyteller met veel ervaring in het vertalen van de energie weet zij als geen ander het verhaal helder over te brengen en een weerzien/wederhoren op te zetten. Zeer waardevol. De liefde vergaat nimmermeer en onze dierbaren laten zo weten dat ze nog altijd betrokken zijn bij ons bestaan.

Omdat het een demonstratie betreft is het geen garantie dat je zelf een contact krijgt, maar er zal altijd ook voor jou voldoende waarde in de avond zitten. Het luisteren en beleven van andermans contact raakt bij jou ook stukken aan waar je je over kunt verwonderen!

Kijk gerust op de website van Spirit and Soul voor meer informatie over Myrthe.

Ik zelf zal een aantal van mijn gedichten voordragen.

Waar en Wanneer is de demonstratie:

Vrijdag 14 juni 2019 van 20:00 – 22:00
Kerkweg 26, 6913 AK Aerdt, Nederland

Geef je op via info@bygaab.com of M: 06 25 108 128

De kosten van de avond zijn 15,- per persoon te voldoen aan de deur (Graag gepast meebrengen.)

Myrthe en ik kijken er naar uit je te ontmoeten!

Hartegroet Gaab


Een reactie plaatsen