Mijn eerste expositie…


Facebook 784x295px in de liefde van het lichtWat ben ik trots…. ik werd gevraagd om te exposeren, alweer een hele tijd geleden. Ik schrok er eigenlijk een beetje van…. Een expositie? Wie… ik? Nee toch, daar hadden ze zich vast in vergist, ging er snel door mijn hoofd. Maar al gauw bleek dat het écht was!

Tjonge…. wat dan, en hóe dan.. ik had werkelijk geen idee hoe ik het in zou gaan vullen. Na een paar nachten slapen en overleggen met manlief was ik er uit: Áls ik het ging doen, dan zou ik het helemaal doen zoals ik het voor ogen had. En zo ging ik op zoek naar een vorm. Hoe wilde ik het aan de muur hebben. Ik deed links en rechts ideeën op en na een tijdje was ik er uit. De proefprint werd besteld en ik was helemaal blij. Dit is zoals ik het wil laten zien!

Ik geef eerlijk toe: ik vind het doodeng en knetterspannend. Maar het gaat er echt van komen, want:

Van 1 september t/m 30 november exposeer ik met mijn werk ” In de liefde van het licht” in het Gemeentehuis Rijnwaarden.

Het Gemeentehuis is geopend op de volgende tijden:

Maandag, woensdag, donderdag 8.30 – 17.00 uur
Dinsdag 8.30 – 20.00 uur
Vrijdag 8.30 – 12.30 uur

Adres: Markt 5, 6915 AH Lobith.

Je kunt tijdens deze openingstijden de expositie bekijken. Als je je even bij de balie meldt, krijg je ook toegang tot de 2e verdieping waar ook nog een deel van de expositie te zien is. De toegang is gratis.

Ik zou het écht heel leuk vinden als je komt kijken. En: als je wilt dat ik er ook ben als je gaat: laat me dat dan even weten via info@picturesbygaab.com of bel me op 06 25 108 128. Dan spreken we een tijdstip af samen.

Ik ben de kunstcommissie erg dankbaar voor hun uitnodiging. Dat ik dit mag gaan doen is echt heel bijzonder voor mij.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten, samen ter plaatse of in een reactie als je geweest bent!

Hartegroet,

Gaab x


Comments (6)