Myrthe Bruinzeel komt naar Aerdt voor demonstratie Mediumschap 14 juni


Op vrijdag 14 juni komt mijn lieve vriendin Myrthe Bruinzeel naar Aerdt voor een demonstratie Mediumschap. Ze komt zogezegd een stukje Hemel op Aerdt brengen. Vele malen mocht ik met haar en anderen getuige zijn van prachtige contacten die tot stand kwamen en nogmaals de liefde deelden, boodschappen kwamen brengen, of gewoon even gedag komen zeggen.

Voor wie niet weet wat een medium doet: Een medium is een storyteller die het verhaal vertelt van levens die aan elkaar verbonden waren maar gescheiden werden door de dood. Tijdens deze demonstratie mediumschap brengt medium Myrthe Bruinzeel overleden dierbaren van enkele bezoekers aan deze avond voor heel even weer dichtbij. Zo voelen we dat de verbinding van liefde altijd blijft bestaan. Onze dierbaren willen ons heel graag laten weten dat ze nog altijd betrokken zijn bij ons leven.

Op 14 juni is Myrthe dus te gast in het kerkje in Aerdt. Wil je zelf ervaren wat de kracht van mediumschap is? Of ben je benieuwd of er leven is na de dood? Voel je dan welkom op deze bijzondere avond!

Ik zal deze avond enkele van mijn gedichten voordragen.

Myrthe en ik kijken er naar uit je te ontmoeten!

Hartegroet,

Gaab en Myrthe

Wanneer: 14 juni 2019
Waar: Kerk Aerdt, Kerkweg 26, Aerdt
Tijd: 20.00- 22.00 uur ( deur open om half acht)
Entree: 15,- euro
Opgave via: info@bygaab.com


Leave a comment