Newborn Kevin en Mirte!


Een tweeling werd verwacht. Fantastisch nieuws natuurlijk voor Jürgen en Sandra.

Toch liep de zwangerschap niet helemaal vlekkeloos, en 6 weken voor de uitgerekende datum werden Kevin en Mirte geboren.

Na een intensieve tijd in het ziekenhuis, mochten ze bijna 6 weken na hun geboorte naar huis. Nog eens 4 weken later was de tijd daar voor het maken van de newborn foto’s. Van echte newborn was eigenlijk geen sprake meer. Kevin en Mirte waren al ruim 2 maanden oud.

Toch was het erg verrassend dat ze zich beide nog in foetushouding lieten leggen!

Met twee kindjes is het natuurlijk een flinke uitdaging, om ze netjes, allebei tegelijk stil en goed te laten liggen 😉 Maar een paar uurtjes verder en flinke zweetdruppels verder (de woonkamer was ongeveer opgestookt tot saunatemperatuur om de twee kleintjes het lekker warm te laten houden) had ik voldoende materiaal verzameld.

Ik ben trots dat ik deze twee kleintjes mocht vastleggen!

Nogmaals veel geluk met jullie kindjes Jürgen en Sandra!

Wil jij nu ook prachtige newbornfoto’s? Schroom dan niet en bel voor een afspraak: 06 25 108 128

Gr. Gaab


Comments (7)

 1. Jürgen en Sandra

  Lieve Gaab,

  Wij zijn erg trots en gelukkig met de mooie foto’s die je van Kevin en Mirte hebt gemaakt. Het was een zeer gezellige en ook zeer warme middag. Wij hebben er van genoten. Wat heb je een mooie tekst bij de foto’s geplaatst.

  Liefs Jürgen, Sandra, Kevin en Mirte.

  Beantwoorden
 2. karin

  waarom blijven ze bij jouw wel zo mooi in houding liggen…….ik heb elke keer zo’n bewegelijke baby’s of zou dat aan de genen liggen…..hahahaha vaak familie
  maar mooi hoor Gaab!

  Beantwoorden
  • Gaab

   Kwestie van afdwingen Karin.. haha nee grapje hoor.. Het lukt echt niet altijd! Maar met liefde en vooral veel geduld (en ouders die fijn meewerken) kom je heel ver!

   Beantwoorden