Oldtimershow St. Anna Oud-Zevenaar


Schutterij St. Anna organiseerde dit jaar voor het eerst een Oldtimer treffen. Natuurlijk gingen we even kijken.. de mannen hier vinden dat altijd wel leuk om te zien. Het was wat klein van opzet, maar als je ooit in Megchelen bent geweest dan is alles klein denk ik haha..

Het was er toch nog wel rustig.. maar dat betekende dat we op ons gemak rond konden kijken.. hoewel….ik kwam aan de praat met Anton van Londen uit Didam.. die man heeft de prachtigste auto’s gerestaureerd. Én als het meezit mag ik een keer bij hem thuis nog wat andere auto’s op de gevoelige plaat vastleggen 😉

De jongens hadden het al redelijk snel gezien, en daardoor heb ik buiten niet zo heel veel foto’s meer gemaakt..

Alle foto’s vind je dit keer als vanouds op mijn Flickr pagina.

Gr. Gaab

PBG130625Oldtimer show St. Anna 1 PBG130625Oldtimer show St. Anna 2 PBG130625Oldtimer show St. Anna 3

 


Een reactie plaatsen