Pinksterbloemen langs de wetering…


Pinksterbloemen.. wie kent ze niet…Gisteren was het een beetje bewolkt en dacht ik: laat ik eens op zoek gaan naar de eerste pinksterbloemetjes.

Bij de wetering bij het Gemaal Oude Rijn aan de Deukerdijk in Pannerden trof ik de pinksterbloemen langs de waterkant. Het talud was behoorlijk stijl en ik kon maar met moeite een stukje naar beneden komen zonder uit te glijden. De ondergrond was goed nat, dus ook glibberig! Ik gleed een beetje weg en liet me maar vallen.. schoof al zitten wat onderuit om een betere plek te krijgen. Niet heel handig om mijn lichte spijkerbroek aan te houden.. je kunt je wel voorstellen hoe die er uit zag aan de achterkant hahahaha. Maar je moet er wat voor over hebben 😉 Het zonnetje scheen inmiddels al weer bijna te hard. Met bewolking wordt alles in mijn beleving zachter en kleuren mooier. Toch ben ik blij met deze serie. Het was daarnaast ook heerlijk om gewoon in de natuur te zijn en ondertussen te genieten van het zonnetje!

Er kwam een man langs wandelen die de klemmen van de muskusratten ging controleren. Ik wist dat als ik terug naar boven moest klimmen, ik dat op handen voeten zou moeten doen ivm de glibberigheid… niet echt charmant. Zeker niet met in mijn hoofd wetende dat mijn lichte broek aan de achterkant vol blubber zou zitten hahaha…

Ik heb het er toch maar op gewaagd… gelukkig was deze meneer te druk om op mij te letten 😉

Dankjewel voor het kijken en lezen!

Hartegroet,

Gaab

picturesbygaab20160413_MG_4929 picturesbygaab20160413_MG_4931 picturesbygaab20160413_MG_4940 picturesbygaab20160413_MG_4941 picturesbygaab20160413_MG_4944 picturesbygaab20160413_MG_4950


Comments (1)