Pure Positive Pep Talk


“In verbinding met het grotere geheel kan ik naar je luisteren, kan ik aan je geven, kan ik je inspireren en kan ik je hart helpen openen!”

Gaab

Pure Positive Pep Talk

(Afgekort: P.P.P.T.)

Het zijn andere tijden. Er wordt veel van ons aanpassingsvermogen gevraagd. Lukt het jou, om bij angst, paniek en piekeren weg te blijven, of vind je dat nog lastig? Of kun je juist steeds beter in je goede gevoel blijven, los van de omstandigheden, maar heb je net dat ene zetje nodig?

Kies dan eens voor een Pure Positive Pep Talk (P.P.P.T.)

In een relatief kort gesprek van een half uur via Zoom laat ik je kennismaken met andere mogelijkheden. Hoe je anders met omstandigheden om kunt gaan. Hoe je je snel weer wat beter en wellicht minder ongerust gaat voelen. Hoe je je piekeren over hoe het nu moet kunt verminderen en hoe je je zelfvertrouwen kunt uitbreiden.

P.P.P.T. is puur en zuiver, positief en inspirerend! Ik help je weer op weg naar rust en vertrouwen!

Mail voor een P.P.P.T. afspraak naar info@bygaab.com.

Pure Positive Pep Talk:

  • Half uur
  • € 25,- (Je ontvangt een betaallink)
  • Via ZOOM online  (Je ontvangt een link en wachtwoord, instructies volgen per mail)
  • Op afspraak (Mail voor een P.P.P.T. afspraak naar info@bygaab.com)

Er zijn nog 3 hele fijne Pure Positive Pep Talk sprekers voor jou beschikbaar:

– Editha Gerdingh (Lonked.com)
Editha geeft je net die enorme vibe om inzicht te krijgen in de patronen die je hebt en je niet brengen waar je wezen moet. En niet alleen dat. Je krijgt op schrift een persoonlijke boodschap die jou je weg laat zien. Voor de motivatie om in vertrouwen te blijven. Want dan gebeuren precies de dingen die jou brengen waar je wezen wil. Meld je aan via info@lonked.nl

– Daniëlle Grob (BewustDaan.nl)
Ik help jou bij het bewust maken van jouw gevoelens en hoe je met deze gevoelens kunt werken. Hoe je ze kunt inzetten zodat jij ze niet meer als last (depressie) gaat zien maar juist als kracht. Ik kan nu al zeggen: “Jij bent fantastisch! Er is niks mis met jou en de wereld zit op jou te wachten”. Meld je aan via info@bewustdaan.nl

-Judith Reuling (Judith-yoga-shiatsu.nl)
Mijn passie is om mensen zoals jij het gevoel te laten ervaren van vrijheid, gelukzaligheid en gezondheid van zowel lichaam en geest. Zodat we samen een betere en liefdevollere wereld voor onszelf en anderen creëren.
Meld je aan via info@judith-yoga-shiatsu.nl

Let’s do this. We zijn er voor je!

Liefs,

Gaab, Judith, Editha, Daniëlle