Reacties CursistenComments (17)

 1. Karin Berndsen

  Gaby, dank je wel voor de zeer leerzame workshop van vandaag. Ik ga het geleerde in praktijk brengen en flink oefenen. Jouw workshop was heel duidelijk en op de praktijk gericht. Zoals ik al meldde, ik kom zeker voor een vervolg!

  Beantwoorden
 2. Karin Berndsen

  Gaby, dank je wel voor de zeer leerzame workshop van vandaag. Ik ga het geleerde in praktijk brengen en flink oefenen. Jouw workshop was heel duidelijk en op de praktijk gericht. Zoals ik al meldde, ik kom zeker voor een vervolg!

  Beantwoorden
 3. Yvonne Heijneman - Stevens

  Gaby, ik vond het een fantastische dag! Het was fijn en leerzaam dat we die dag de theorie gelijk in praktijk konden brengen. De omgeving en het zonnetje werkte heerlijk mee. Je ziet me zeker weer een keer terug!

  Beantwoorden
 4. Henniebeelen@gmail.com

  Met veel plezier je workshop fotograferen in de natuur gevolgd. Mijn verwachting was: beter leren kijken naar de compositie van een landschapsfoto. Deze is helemaal uitgekomen. Ik heb er zelfs meer voor teruggekregen. Een deel techniek, lezen van licht, het isoleren van en onderwerp, het konijn. En mijn beeld over het bewerken van foto’s is bijgesteld ten positieve. Nu vooral oefenen! Dank je wel Gaby voor de prettige professionele wijze waarop je je workshop geeft.

  Hennie

  Beantwoorden
 5. aloys sanders

  Gaby, nogmaals bedankt voor je uitstekend verzorgde cursus en daarin de zeer prettige individuele benadering.
  Aloys Sanders

  Beantwoorden
 6. Arno godschalk

  Donderdag 22 mei workshop gevolgd bij gaby .
  Erg leuke workshop gehad van a tot z was alles goed geregeld .
  Veel informatie en erg persoonlijk na nivo .
  Ik hoop dat er weer snel leuk workshop bij komen en dan ben ik weer van de partij .
  Gaby nogmaals bedankt en het konijn vergeten we niet gauw meer .
  Groetjes arno Godschalk

  Beantwoorden
 7. Frits Simon

  Fotoworkshop 5 juli 2014.
  Hoewel ik zelf al heel wat jaartjes fotografeer was dit toch erg fijn. Niet alleen het opfrissen van bekende feiten en technieken, maar ook door weer wat meer enthousiast gemaakt te worden. Prettig werken in zo’n kleine groep.
  Gaab, bedankt!

  Beantwoorden
 8. Sjoukje Gerritzen

  Op een regenachtige zaterdag 5 juli, heb ik de fotoworkshop gedaan. Zeer leerzaam met de power point presentatie en mijn eigen aantekeningen en natuurlijk de gebruikershandleiding van het toestel, heb ik alles bij elkaar om mijn kwaliteit van foto’s te verbeteren.
  Bovendien smaakte de lunch met streekproducten voortreffelijk!
  Voorlopig ga ik eerst zelf aan de slag, een macroworkshop volgt,,, denk ik….

  Beantwoorden
 9. Tosca Dukkerhof

  Diafragma, sluitertijd, ISO waarden, … natuurlijk kende ik de termen en stoeide ik er zelf wel eens wat mee, maar ik kon zeker extra uitleg gebruiken om meer uit mijn foto’s te halen. Tijdens de workshop op 5 juli heeft Gaby piekfijn uitgelegd hoe het allemaal precies zit en wat de effecten van bepaalde instellingen zijn. Na de heerlijke lunch hebben we de theorie van die ochtend in de praktijk gebracht tijdens een wandeling door de prachtige natuur van Aerdt en hebben we tot slot alle foto’s bewonderd en besproken. Het was een zeer leerzame en gezellige dag, bedankt Gaby!

  Beantwoorden
 10. Helma Vloemans

  Op zaterdag 5 juli heb ik deelgenomen aan de fotoworkshop.
  Het was een geslaagde dag (ondanks de regen). ’s Ochtends powerpointpresentatie waarin alles duidelijk werd uitgelegd. Na een overheerlijke lunch konden we ’s middags het geleerde in de praktijk brengen. Door de regen moesten we iets eerder stoppen, maar daardoor hadden we wel wat meer tijd om de gemaakte foto’s te bekijken/bespreken. Een erg leerzame dag dus.
  Mocht er een vervolgcursus komen, dan ben ik graag weer van de partij!
  Bedankt Gaby!

  Beantwoorden
 11. Suzanne Bolsenbroek

  Gaby ik heb genoten van deze leerzame, gezellige, bijzondere woensdag 20 augustus 2014. Ik wist niks van fotograferen, behalve “op een knop drukken” en er is een foto. Ik weet nu hoe je handmatig diafragma, sluitertijd en iso in moet stellen. En het lijnen spel. We hebben ook heel bijzonder een paar herten gezien en ik heb ze op de foto alleen moet je heel veel vergroten. Dank je wel Gaby en mijn medecursisten voor deze speciale dag!

  Beantwoorden
 12. Liesbeth Kuiperij

  Afgelopen zaterdag had ik samen met mijn man en nog 4 leden van mijn twitterfamilie een workshop bij Gaby. Ik kan niet anders zeggen, het was leuk, gezellig en zeer leerzaam. Gaby legt rustig en duidelijk uit wat je wilt weten; ik ging weg met de informatie die ik graag wilde hebben. Daarnaast was er een overheerlijke lunch en we hadden ontzettend geluk met het weer. Gaby, nogmaals ontzettend bedankt xxx

  Beantwoorden
 13. Gert-Jan

  Wat een heerlijke workshop.
  Op ontspannen wijze hebben we afgelopen zaterdag toch weer een hoop geleerd. Het theorie deel werd op begrijpelijke wijze onder de aandacht gebracht en na een goed verzorgde lunch zijn we het veld in gegaan waar we prachtige plaatjes hebben geschoten. Bij terugkomst onder het genot van een versnapering nog even alles nabesproken. nogmaals hartstikke bedankt, wij komen terug 🙂

  Beantwoorden
 14. corry bonne

  Een hele leerzame dag gehad. Begonnen met koffie en lekkere koek. Daarna duidelijke uitleg over het gebruik van de camera en waar op te letten bij het maken van foto’s. Na een heerlijke lunch met z’n allen op pad om foto’s te maken. Later onder het genot van een kopje koffie de door ons gemaakte foto’s besproken. Al met al een Topdag! Dank je Gaab xx

  Beantwoorden
 15. Yvonne Heijneman

  Workshop Lightroom 14 maart 2015
  Na een erg leuke en leerzame foto workshop in de natuur kreeg ik zin om meer workshops bij Gaby te volgen. Workshop Lightroom is dan een logische volgende stap. Gaby zette de basis goed neer en gaf ons veel adviezen en de fijne kneepjes over Lightroom. De tijd vloog om. Wat een mogelijkheden om de foto’s goed te bewerken. En wederom, naast koffie/thee/fris met wat lekkers, was de lunch goed verzorgd met heerlijke streekproducten.
  Gaby bedankt en graag tot de volgende workshop!

  Beantwoorden
 16. Milou Ankone

  Op 25 april unieke fotocursus voor beginners gehad. Jammer van het slechte weer maar veel geleerd en nu nog veel oefenen om het allemaal te kunnen toe passen. Ga zeker verder met fotografie, dat enthousiasme kun je zeker overbrengen Gaby. Dank je wel voor de leuke dag.

  Beantwoorden
 17. Karin

  Vorige week een dagje intuïtief fotograferen gedaan.
  Wat een verrassende. Openbarende emotionele maar vooral fijne dag. Die nog lang stof tot nadenken gaf.
  Ben echt weer stukje dichter bij mezelf gekomen…Door de spiegel die de foto’s (en gaab) mij lieten zien.
  Lieve Gaab ga vooral zo door!! Je biedt een veilige en rustgevende haven om op ontdekkingsreis te gaan naar jezelf

  Beantwoorden