Tweetup bij Argentijns Mexicaans Restaurant El Paso te Hindeloopen


Afgelopen zondag was het eindelijk zover. Al een maand of drie geleden hadden we met een club twitteraars afgesproken te gaan eten bij El Paso in Hindeloopen.

Zo togen we naar Hindeloopen. Het was een behoorlijk koud weekend. Buiten vertoeven was niet echt een optie. Gelukkig was het in het Restaurant erg aangenaam.

Zeer hartelijk werden we ontvangen door eigenaresse Marceline. Alsof we vaste klant waren. Dat was een warm welkom. Haar man Mohammed stond al achter de ‘kachel’ om e.e.a. voor te bereiden: we kwamen toch met zo’n 35-40 personen tegelijk aanschuiven.

Heerlijke nacho’s met vers bereide quacomole, daarna op kolen gegaarde kalfs-spareribs met overheerlijke frietjes die voorzien waren van een heerlijke kruidenmelange die Mohammed zelf samen stelt… om van te smullen! Tot slot een op baklava gebaseerd toetje in combinatie met vanille ijs. Nou, ik zeg je: daar rijden we zeker nog een keer voor naar Hindeloopen!

Al met al een hele geslaagde middag. Mocht je ooit in Hindeloopen zijn: Ga gerust eten bij Argentijns Mexicaans restaurant El Paso!

Als je dan ook nog eens zegt dat je me kent….. 😉

Gr. Gaab

PBG -20130301-2


Comments (4)