Wat was het een prachtige Kunstdriedaagse in Hoog Keppel!


Wat hebben we genoten. Het was een prachtig weekend, de kunstdriedaagse in Hoog-Keppel. Dankjewel Keppel Cultuur voor het organiseren hiervan.

Fijne exposanten, die elkaar goed bleken te verstaan. Zo’n fijn gevoel om weer mensen te mogen ontmoeten die op dezelfde frequentie ontvangen en uitzenden. Prachtig gewoon. Dankjewel Carla Leseman en Theo Wicherink! Ineke kende ik al eerder 😉

Het weer was warm, toch hebben velen de expositie bezocht. Ik mocht fijne gesprekken hebben met nieuwe mensen, maar ook met diegene die speciaal voor mij naar Hoog-Keppel gekomen waren. Zo lief weer, dankjewel hiervoor <3

Ik wist niet van het bestaan van de kerk. Ook niet van de commissie. Maar wat ben ik blij dat Ineke Tijsseling me daar heeft voorgedragen. Ik had het voor geen goud willen missen.

Hieronder nog een sfeerverslag van zondag.

Bedankt voor jullie belangstelling en de moeite die jullie hebben gedaan om mijn berichtjes te delen!

Hartegroet,

Gaab


Comments (2)

  1. Carla Leseman-Postema

    Wat heb je er een prachtige reportage van gemaakt Gaab.Veel dank, ook aan jou, voor de waardevolle gesprekken en momenten in deze drie dagen. Je bent een bijzonder mens en je maakt heel bijzondere foto’s.

    Beantwoorden