Wat testfoto’s met mijn nieuwe macrolens.. en dan zijn het portretten ;-)


Ik heb van de week een andere lens kunnen aanschaffen. Een Canon 100mm 2.8 USM Macro lens. Deze stond al geruime tijd op mijn verlanglijstje. Voor de hand liggend dat ik ‘m gebruik als macro lens: voor bloemetjes, bijtjes, paddestoeltjes enzovoort. Wat echter ook fijn is: deze lens is een prachtige portretlens.

Twee (bijna) altijd welwillend poserende modellen zijn mijn jongens. Soms mopperend: niet alweer mam, soms super meegaand. Ook altijd in voor een paar gekke gezichten, vooral Kars is daar een kei in 😉

Geen bijzonder verhaal of belichting, gewoon een paar snapshots zijn onderstaande foto’s. Toch wil ik ze graag delen met jullie!

Ik beloof binnenkort wat échte macro foto’s te posten….

Gr. Gaab


Comments (6)

 1. Gerrit

  Loepzuiver Gaab ,alweer een reuzenstap voorwaarts en wat is je volgende wens ? want wensen moet je houden en de tijd is er rijp voor met Klaas en de Kerst nog in het verschiet.
  Wees lief !! wie weet ??

  Beantwoorden
  • admingaab

   Hee Gerrit, dankjewel voor je reactie! Ben blij met de lens jah.. volgende wens? Hmm, daar moet ik nog even over denken…. en lief ben ik altijd, toch? hahhahaha 😀

   Beantwoorden