Welkom


 

Mijn naam is Gaby van Ampting. Ze noemen me ook wel Gaab! 

Intuïtief Mens. Luisteraar. Gever. Inspirator. Hartenopener. Schrijver.

Bewust leven is wat ik doe. Intuïtief. Met mijn gevoel mijn hart achterna.

Soms rennend, soms in slow motion. Net wat op dat moment nodig is.
Ik bestudeer al vele jaren het werk van Abraham Hicks en A Course in Miracles.
Daarnaast heb ik meerdere jaren training in mediamiek contact leggen gevolgd.

Deze kennis en technieken pas ik toe om met Source, de Bron, Het Universum, God, hoe je het ook maar wilt noemen te communiceren en zo te luisteren naar wat er mag ontstaan in het moment.

Je had vast de gedichten in de galerij gezien: Ik schrijf veel gedichten. De foto’s onder de gedichten maak ik ook zelf. Velen kennen mij (nog) als fotograaf. Dat doe ik af en toe nog wel eens, als het over Verbinding, Universum en de Liefde gaat!

Ik  was medeschrijver van Hartgeschreven, een initiatief van bloggers van verschillende geloofsrichtingen en levensovertuigingen, die maandelijks schreven over diverse onderwerpen. In het menu links kun je o.a. mijn bijdragen lezen.

Als hartenopener wil ik je de Liefde weer laten ervaren. Plezier en geluk laten voelen. Jezelf steeds weer in lijn met jouw Zijn brengen.

Ik luister. Ik geef. Ik inspireer je om je eigen weg te wandelen. Om te luisteren naar jouw innerlijke stem! Om geheel jouw pad te gaan, ongeacht wat anderen daarvan vinden. Trouw te zijn aan jou. Want wat jij nodig hebt, dat weet alleen jij! Maar luister en handel je daar ook naar?

Ik laat je de weg gaan van je hoofd naar je gevoel. Van je Ego naar je hart. Stapje voor stapje opent je hart zich en ga je ervaren wie je werkelijk bent.

In verbinding met het grotere geheel kan ik naar je luisteren, kan ik aan je geven, kan ik je motiveren en kan ik je hart helpen openen!

Loop je steeds hetzelfde rondje? Trek je steeds dezelfde situaties en mensen aan? Wil je nu echt een stap gaan maken en nieuwe wegen gaan ontdekken omdat je voelt dat het oude niet meer werkt? Ik help je andere keuzes te maken en jezelf te her-inneren. Alles is tenslotte al in jou aanwezig!

Voel je ‘Dit is voor mij’ neem dan gerust contact met me op.

Bovenstaande vergt moed en inzet, elke dag opnieuw.  Ben je bereid om de aangereikte technieken ook werkelijk toe te gaan passen? Vergelijk het maar met om-trainen van jaren kennis van Windows naar Apple of vice versa. Lastig in het begin, maar na verloop van tijd begint het nieuwe weer vertrouwd te raken! Zo keren we terug naar de Liefde. De Essentie van ons bestaan <3.

Let’s start the L-O-V-E REVOLUTION!

AAIL

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Hartegroet, Gaab

M: 06 25 108 128 Mail: info@bygaab.com

Heb ik je geïnspireerd?

Als je mijn werk wilt ondersteunen is dat mogelijk.
Stort je vrije gift/tithe op NL 06 RABO 0334 6765 25 t.n.v. G. Van Ampting. Dankjewel! Liefs Gaab x

Op alle beelden en teksten op deze website rust copyright. Gebruik of duplicatie is niet toegestaan zonder toestemming van By Gaab.

 

hartgeschreven-ingescand
Mede schrijver van Hartgeschreven.nl