Over Gaab


 

Mijn naam is Gaby van Ampting.  Intuïtief Fotograaf en schrijver. Ze noemen me ook wel Gaab! 

Ik ben mam van twee geweldige jongens. Ik ben graag in de natuur, lees veel, ga graag een rondje met onze beagle (wát een knuffelkont 😉 ).

Zielsgraag vastleggen is wat ik het liefste doe. Op beeld en in verhaal of gedicht.

Intuïtief. Met mijn gevoel mijn hart achterna. 

Ik heb in de laatste paar jaren, naast mijn werk als fotograaf en schrijven, geleerd om met aandacht verbinding aan te gaan met mijzelf en met de mensen om mij heen. Ik heb diverse cursussen en workshops gevolgd en zo leren werken met energie. Wat een mooie weg heb ik daarin mogen bewandelen. Hierdoor wil ook graag ook op deze wijze mijn werk doen: in verbinding en met oprechte aandacht! Bewust van wat is, stralend van binnen en buiten, verbonden op zielsniveau.

Over mijn intuïtieve fotografie kun je lezen in mijn fotoblog en over mijn intuïtief schrijven in mijn schrijfblog.

Mijn werk mag ik laten zien in exposities. Ik vind het zo bijzonder dat ik dit pad op mocht gaan! Kijk eens in de agenda, en misschien vind je het leuk om eens te komen kijken.

Ook ben ik medeschrijver van Hartgeschreven, een initiatief van bloggers van verschillende geloofsrichtingen en levensovertuigingen, die maandelijks schrijven over een onderwerp dat om de beurt wordt uitgekozen.

Ik hoop dat je zo een beetje een beeld hebt van wat ik doe en wie ik ben.

AAIL

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Hartegroet, Gaab

M: 06 25 108 128 Mail: info@bygaab.com

Op alle beelden en teksten op deze website rust copyright. Gebruik of duplicatie niet is toegestaan zonder toestemming van By Gaab.

 

hartgeschreven-ingescand
Mede schrijver van Hartgeschreven.nl