Yvonne wilde graag wat nieuwe (profiel) foto’s voor op haar website…


Laatst heb ik een fotosessie gedaan met Yvonne. Ze had me gevraagd of ik van haar wat nieuwe foto’s wilde maken voor op haar website en haar social media profielen. Natuurlijk kan ik tegen haar geen nee zeggen: ze hielp me met mijn wordpress website bouwen en ondertussen hebben we elkaar al een aantal keren gezien. Ze is ook organisator van de Waarmaakdag in Zaanstad. Neem gerust een kijkje op haar website: Van Wens naar Website als je op zoek bent naar een nieuwe website, of meer kennis wilt van WordPress. Yvonne kan je daar heel goed mee helpen!

Geniet je met me mee?

Gr. Gaab

PBG20130228-3516

PBG20130228-3541

PBG20130228-3517


Comments (4)

  1. Yvonne Alefs

    Lieve Gaab! Ik blijf ze mooi vinden, niet omdat ik mezelf zo geweldig vind, maar omdat je mij als persoon zo goed gevangen hebt op het beeld! Nogmaals ontzettend bedankt, ook voor de leuke dag die we samen hebben gehad!

    Liefs, Yvonne

    Beantwoorden