Zonsopkomst in Aerdt, samen met mijn maatje Richard


Vorige week maandag zijn Richard en ik samen een stukje door Aerdt gewandeld, ten tijde van de zonsopkomst.

Erg mooi licht zagen we. Ook dicht bij huis kan het zo mooi zijn! Helaas was al snel het mooie licht weer weg en kwam de bewolking tevoorschijn.

Een aantal foto’s wil ik met jullie delen. Ik ga zeker vaker op pad zo dichtbij huis: juist van de bekende plekjes weet ik welk licht er mooi op of omheen kan vallen op een bepaald tijdstip. Dat laat ik nog teveel liggen!

Speciaal voor Frits: de exif zit in de foto’s als je info wilt over sluitertijden en diafragma instellingen. Met een exif viewer is het snel te zien! 😉

Ik hoop dat je/jullie op deze manier wat meer technische informatie beschikbaar hebben! Natuurlijk mogen jullie altijd vragen stellen. Ik zal mijn best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Voor de foto’s klik hier!

Gr. Gaab


Comments (2)

  1. Ina

    Mooi gedaan, Gaab! Ik herken het wel; bij het (vroege) opstaan zie je mooi licht en je wéét gewoon waar dat in je eigen omgeving het beste tot z’n recht komt. Maar je doet er niets mee, want plicht roept :))
    Trouwens jouw omgeving mag er zijn hoor, práchtig!!

    Beantwoorden